Svjetleće reklame, Digitalni tisak, Totemi, Oslikavanje vozila i izloga, POS i POP oprema
top-logo

Slim LED display reklame

media-mont-logo-light

Slim LED display reklame su tanke svjetleće reklame koje su tek nedavno dobile na svojoj popularnosti. Najviše primjeraka Slim LED reklama se može naću u Zagrebu, no i u drugim gradovima jer je ova vrsta reklama apsolutni favorit zbog svoje lagane konstrukcije, živopisnih boja i dugotrajnog životnog vijeka.

To sve čini ultra tanke LED reklame idealnim izborom za moderno poslovanje, a mi u Media-Montu smo ponosni što vam možemo ponuditi čita spektar veličina i oblika tankih reklama.

Postoje tisuće različitih vrsta reklama, no ne privlače sve reklame jednaku pažnju. Slim LED light reklame su drugačije, tisak na lagano platno je izuzetno izdržljiv dok je unutrašnjost reklame osvjetljena LED rasvjetom.

Kako izgleda izrada Slim LED reklama

Slim LED reklame jedan su od naših najnovijih proizvoda s tanjim dizajnom od ostalih display reklama. Tankim dizajnom idealne su za štednju prostora bez gubitka svjetline.

Slim LED reklame izrađujemo sa tankim click-clack profilima koji omogućuju jednostavnu izmjenu vizuala po potrebi, bilo da se radi o unutarnjim ili vanjskim tankim LED reklamama.

Ove ultra tanke LED reklame možemo izraditi u svim veličinama, dok bočna strana i dalje debljine od cca 1cm. Zahvaljujući LED tehnologiji rasvjete, sve naše tanke LED reklame su niskoenergetske i imaju dugi vijek trajanja. Za rasvjetu koristimo LED od svjetski poznatih brandova poput Samsunga, Ecovisioin i drugih. Slim LED reklame izrađujemo i montiramo za cijelu Hrvatsku.

Svjetleće reklame Zagreb
najbolje svjetlece reklame Zagreb

Značajke Slim LED reklama

Ovi reklamni displayi su izuzetno lagani. Mogu se prilagoditi po veličini, intezitetu boje, svjetlini, završnom obradom i još mnogo toga. Za tvrtke koje traže bolji način prezentiranja svog brenda ili proizvoda, ove reklame su izvrstan izbor. Prednost slim LED reklama ( slim LED light box ) je njihov materijal izrade koji je od načinjen od specijalne tkanine.

Imaju brojne pogodnosti zbog kojih su idealni za tvrtke koje pokušavaju proširiti svoj doseg. Te pogodnosti uključuju, ali nisu ograničene na:

reklame media-mont ikona

Dugovječnost

LED rasvjeta izuzetno je pristupačna i isplativa. Koristi 20% do 30% snage tradicionalnih reklama (što vam štedi znatan novac). Svjetla u prosjeku traju više od 10 godina. Sama tkanina trajnija je od mnogih drugih vrsta znakovnih materijala, a u rijetkim slučajevima kada je potreban popravak, ne zahtjeva puno posla.

reklame media-mont ikona

Jasna i čista grafika

Za razliku od plastike, stakla i ostalih znakovnih materijala, tkanina na slim LED display reklami je potpuno bez odsjaja. To omogućuje da se cjelokupni vizualni prikaz jasno prikaže iz bilo kojeg kuta i u bilo kojoj vanjskoj rasvjeti. Tkanina je također fantastičan materijal za ispis širokog spektra detaljnih boja, povećavajući vidljivost iz svih kutova i osiguravajući da imate na raspolaganju više opcija koje odgovaraju vašim dizajnerskim potrebama.

reklame media-mont ikona

Stabilno i čisto osvjetljenje

Ultra tanke LED display reklame ( slim LED light box ) od tkanine imaju neke od najpoželjnijih zaslona s pozadinskim osvjetljenjem. Primjerice, na području Zagreba su ove reklame vrlo cijenjene zbog njihove sposobnosti da pokazuju solidno, ujednačeno osvjetljenje na stražnjoj strani reklame, umjesto neravnog osvjetljenja viđenog kod tradicionalnih i fluo cijevi.

Prednosti Slim LED reklama

  1. Lagana vrsta reklama
  2. Izdržljivost
  3. Elegentan dizajn sa tankim profilom
  4. Energetski učinkovite
  5. Jednostavna montaža
  6. Ujednačenost boja

Media-Mont Ultra Slim LED reklame

Ukoliko ste zainteresirani za naše slime led reklame, vodeća smo tvrtka za Zagreb i okolicu koja se bavi proizvodnjom istih. Potpuno samostalna proizvodnja, uz mogućnost pružanja dodatnih odabranih usluga poput montaže ili dostave, Media-Mont nudi najpristupačnije i najkvalitetnije slim LED reklame, uz izvrsnu uslugu montaže i korisničku podršku.

Na raspolaganju imamo i vlastite grafičke dizajnere koji vam mogu pomoći u dizajnu, a naša kvaliteta ispisa na velike i male tkanine nam osigurava da ćemo i u budućnosti biti najbolji izbor za vaše potrebe reklama ili kompletnog rebrandinga vaše tvrtke. Svjesni smo da imate izbor pri odabiru proizvođaća reklama u Zagrebu, zbog čega se trudimo da naše slim LED reklame i ostali proizvodi zadovoljavaju vaše najviše standarde.

Materijali izrade slim LED reklama

Tanke LED reklame mogu biti jednostrane ili dvostrane a izrađene su od bočnih aluminijskih profila, platna za tisak te LED rasvjete. Rasvjete može biti izvedena direktno ili indirektno. Bočne profile moguće je plastificirati u boju po vašem izboru.

Montaža i servisiranje slim LED reklama

Montaža tankih LED display reklama brza je i jednostavna. Možemo montirati reklamu gotovo na bilo koju lokaciju, bilo unutar objekta ili na vanjskoj površini. Ukoliko se radi o montaži u prostorima vaše tvrtke, budite sigurni da naš posao montaže neće remetiti vaše redovno poslovanje.

Kolika je cijena ultra slim LED reklama?

Cijena slim LED reklama ponajviše ovisi o veličini reklame, količini tiska te završnoj obradi. Kako smo u specifičnoj niši proizvodnje, rijetko kada možemo dati cijenu unaprijed niti ne želimo davati krive informacije. Iz tog razloga, vrlo rado ćemo vam odgovoriti na vaš upit za cijenu slim LED reklama koji nam možete poslati putem našeg kontakt obrasca.

Recenzije naših svjetlećih reklama

Nisu pronađene recenzije.
Nazovite nas ili kontaktirajte putem obrasca za besplatnu ponudu
Ukoliko smo vam dobro opisali slim LED reklame i želite tu vrstu reklame za svoj proizvod ili tvrtku, nazovite nas na telefon 099 477 99 90 ili pošaljite upit putem kontakt obrasca. Objasnit ćemo vam sve što vas zanima o tankim LED reklamama, cijeni, prednostima ove vrste reklamai još mnogo toga. Dostupni smo i za održavanje i slim LED display reklama. Nazovite nas ili pošaljite poruku da biste saznali više.

Radili smo za