Svjetleće reklame, Digitalni tisak, Totemi, Oslikavanje vozila i izloga, POS i POP oprema
top-logo

Neonske reklame

media-mont-logo-light

Neonske reklame su reklame koje se osvjetljavaju dugim cijevima za pražnjenje plina koje sadrže neon ili druge plinove. Cijevi se osvjetljavaju kada električna energija stupi u interakciju s plinom i mogu stvoriti različite boje i različite razine osvjetljenja, ovisno o tome kakav je plin i kemijska prevlaka u cijevi.

Neonske reklame u Zagrebu ili u bilo kojem drugom gradu ili mjestu posebno su prikladne za privlačenje pozornosti jer pružaju svijetlu, ali ne oštru rasvjetu, živopisnih boja i karakterističan stil koji lako može potaknuti zanimanje i izazvati emocije kod potencijalnih kupaca. Ukoliko tražite jedinstvenu neonsku reklamu koja će istaknuti vaše poslovanje, obratite se Media-Montu.

 

Neonske reklame za vašu tvrtku

Retro privlačnost neonskih reklama učinila ih je nedavno popularnima kao atraktivan ukras ili središnje mjesto za zabave, bilo profesionalne ili osobne. Međutim, njihova je primarna upotreba još uvijek znak za poslovne izloge. Tvrtke u gotovo bilo kojoj vrsti djelatnosti mogu dobro iskoristiti neonsku reklamu negdje na svom objektu.

Neke djelatnosti kojima je Media-Mont izradio neonske reklame su: Trgovine, trgovački centri, restorani i caffe barovi, saloni ljepote, banke te mnogi drugi.

Svjetleće reklame Zagreb
najbolje svjetlece reklame Zagreb

Vrste neonskih reklama

Postoji mnogo različitih načina kako donijeti svjetleću snagu i prepoznatljiv izgled neonskih reklama na izlog vaše tvrtke i prilagoditi je svom brendu. Bilo da se radi o kratkim ili dužim natpisima, živopisne boje neonske reklame zasigurno će privući pažnju prolaznika na vašu tvrtku.
Neke vrste ovih reklama koje smo osigurali za naše klijente uključuju:
reklame media-mont ikona

Otvorene neonske reklame

bilo da su dio unutrašnjosti slova ili da su potpuno samostojeće izrađene u obliku po potrebi, neonske cijevi vidljive su te nisu prekrivene pleksiglasom niti bilo kojim drugim materijalom.

reklame media-mont ikona

Iza stakla

ovaj je stil najbolji za veće natpise koji će se instalirati unutar i na prozor vašeg poslovnog prostora, a ne vani. Neonske cijevi su postavljene na staklenu ploču koja se zatim može objesiti iza ili na drugi način pričvrstiti za izlog.

reklame media-mont ikona

Neonske slovo reklame

ove se reklame mogu izraditi s tekstom koji se može izraditi u bilo kojem fontu koji vam treba. Blok slova, kurzivna, velika i mala slova, bilo koji stil koji odražava brend vaše tvrtke dostupan je u našim prilagođenim neonskim reklamama.

reklame media-mont ikona

Prilagođene neonske reklame

Ne samo tekst, već logotipi, grafike i prilagođeni dizajni mogu biti prikazani u neonu. Kombinacija jedinstvenog izgleda i prilagođenog dizajna vaše tvrtke zasigurno će privući pozornost i povećati šanse za interes kupaca.

reklame media-mont ikona

Retro neonske reklame

ako znate kako želite da izgleda vaša neonska reklama, možemo ju izraditi za vas. Želite li se vratiti u 80-te i imati jedinstven look & feel vaše reklame, izradit ćemo ju prema vašim željama.

reklame media-mont ikona

Neon prema vašim željama

Izradit ćemo bilo neonsku reklamu prema vašim željama, bila ona jednostavna ili složenija, u jednoj ili više boja. 

Prednosti neoskih reklama

  1. Bolja vidljivost
  2. Jače osvjetljenje u usporedbi s drugim reklamama
  3. Veliki raspon upotrebe
  4. Jednostavno održavanje
  5. Brza isporuka i montaža
  6. Dugovječnost

Neonske Reklame Media-Mont

Neonski natpisi u Zagrebu ili bilo gdje drugdje, posebno su prikladni za privlačenje pozornosti jer pružaju svijetlu, ali ne oštru rasvjetu, živopisnih boja i karakterističan stil koji lako može potaknuti zanimanje i izazvati emocije kod potencijalnih kupaca. Ako razmišljate o neonskoj reklami kao izboru za označavanje svoje tvrtke, obratite se Media-Montu s povjerenjem.

 

Neonske reklame svih veličina i boja

Ni jedna druga tehnika osvjetljenja ne pruža ni sličan estetski doživljaj prolazniku kao enrgična neonska reklama. Prvi neonski znak u SAD-u je čuveni “Packard”, postavljen davne 1923. Godine. Po svom postavljanju, prolaznici su se doslovno zaustavljali na ulici kako bi pogledali “Packardovu živu vatru” izbliza.

Kvaliteta i dugotrajnost neonskih reklama

Usprkos modernoj LED tehnologiji te mnogim drugim izazovima s kojima se suočavaju, neonske reklame i dalje drže prvo mjesto ako govorimo o efektu i dugotrajnosti. To možemo zahvaliti činjenici da se svaki neonski znak ili slovo ručno izrađuje te je proizvodnja neonskih reklama prava umjetnost i zahtjeva veliko iskustvo izrade.

Kolika je cijena neonskih reklama?

Cijena neonske reklame ovisi o njenoj veličini. Cijene se mogu kretati od 500kn pa na više, opet, ovisno o veličini, kompleksnošču savijanja neona itd. Za više informacija i okvirnu ponudu za neonske reklame, obratite nam se putem kontakt obrasca.

Recenzije neonskih reklama

Nisu pronađene recenzije.
Nazovite nas ili kontaktirajte putem obrasca za besplatnu ponudu
Ako želite saznati više neonskim reklamama, bilo da ste iz Zagreba ili bilo gdje u Hrvatskoj, nazovite nas na telefon 099 477 99 90 ili pošaljite upit putem kontakt obrasca. Pojasnit ćemo vam sve o neonskim reklamama, njihovim prednostima i još mnogo toga. Nazovite nas danas da biste saznali više.

Radili smo za