Svjetleće reklame, Digitalni tisak, Totemi, Oslikavanje vozila i izloga, POS i POP oprema
top-logo

Dekorativna prozorska grafika

media-mont-logo-light

Transformirajte svoj izlog ili bilo koju staklenu površinu u Media-Montu. Izrađujemo prozorsku grafiku vrhunske kvalitete za cijelu Hrvatsku, živopisnih i čistih boja te dugotrajne otpornosti na vanjske uvjete.

Pretvorite dosadne prozore i inače izgubljeni prostor u prekrasan prizor koji će se svidjeti svima s perforiranim naljepnicama za prozore, uklonjivim prianjajućim prozorima ili grafičkim prikazima prozora s dvostrukim prikazom. A uz našu brzu dostavu možete dobiti svoju grafiku i natpise kada i gdje vam trebaju. Trebate profesionalnu uslugu ugradnje naljepnica za prozore? Media-Mont obavit će sve za vas! Uz nas je oglašavanje prozorskom grafikom jednostavno i učinkovito. 

Dekorativna prozorska grafika Zagreb

Idealan prostor za oglašavanje su upravo prozori i vrata. Dekorativna grafika ili naljepnice za prozore jedinstvena su vrsta oglašavanja koji mogu biti okrenuti prema naprijed, okrenuti prema natrag ili dvostrani. Veće prozorske grafike se nazivaju i “window wrapping”, jer pokrivaju veći dio prostora prozora, dok se manji tradicionalno nazivaju “naljepnice”.

Većina naših naljepnica izrađena je od 3M ili MacTac folija, koje prijanjaju na staklenu površinu. Mogu se ukloniti, što ih čini boljima od boje i urezanog stakla – što oboje može dovesti do trajnih oštećenja prozora. Statičke naljepnice mogu se ponovno upotrijebiti, ali većina naljepnica izrađuje se s vrstom ljepila koje se može ukloniti, ali smije se koristiti samo jednom.

dekorativna prozorska grafika
prozorska grafika cijena

Izrada prozorske grafike raznih vrsta

Naljepnice za prozore ili dekorativna grafika odličan su način da u potpunosti promijenite izgled prozora. Na gotovo bilo kojem prozoru poslovnih prostora možemo vidjeti prozorsku grafiku, bilo sa logotipom ili prodajnom porukom. 

Različite opcije čine ove naljepnice popularnim izborom među kupcima. Folija se, kao svestrani matreijal može oblikovati, izrezati i otisnutu u bilo kojoj boji i dizajnu.

Prozorska grafika koju izrađujemo uključuje
reklame media-mont ikona

Neprozirne ili poluprozirne

Folije koje se koriste za naljepnice prozora potpuno su transparentne, što znači da vašu prozorsku grafiku možemo prilagoditi da bude prozirna, neprozirna ili negdje između. Neprozirne prozore možete koristiti za stvaranje privatnosti između vanjskih promatrača i kupaca iznutra. Također možete koristiti "prozirne" folije za prozore koje će najbolje komunicirati vašu reklamu bez blokiranja svjetla.

reklame media-mont ikona

Dekorativne ili Informativne

Naljepnice za prozore mogu se koristiti u ukrasne i informativne svrhe. Na primjer, naljepnice za izloge možete otisnuti u radno vrijeme vašeg prodajnog mjesta - što vašem klijentu pruža profesionalni izgled. Neke naljepnice su za marketinške usluge. Iako možete imati i druge naljepnice za izloge koje se koriste za ukrašavanje, za jednostavno stvaranje "osjećaja" kada netko vidi trgovinu.

reklame media-mont ikona

Mali ili veliki format

U Media-Montu nudi izradu prozorske grafike veličine najmanje nekoliko centimetara ili cijelog prozora. Možemo vam pružiti sve naljepnice prilagođene veličine, što će vam pomoći da promijenite cjelokupni izgled vaših prozora.

Prednosti prozorske grafike

  1. Originalni upečatljivi dizajni prozorske grafike
  2. Grafika prozora u širokom spektru boja
  3. Veliki raspon upotrebe
  4. Mat ili sjajni završetak
  5. Brza isporuka i montaža
  6. Razne vrste prikaza – jednostrano, perforirano itd..

Dekorativna prozorska grafika Media-Mont

U tvrtki Media-Mont izrađujemo prozorsku grafiku s printerima velikog formata visoke razlučivosti, koristeći najnoviju tehnologiju lateks tinte i najtrajnije, najkvalitetnije materijale. Također nudimo ekonomičnije materijale istih glavnih marki, koji su također izdržljivi i izvrsno izgledaju – poput kalandiranog vinila – ovisno o vašim specifičnim potrebama.

Profesionalna izrada prozorske grafike

Bez obzira želite li potpuno originalan dizajn, vjerno prikazivanje logotipa tvrtke ili kombinaciju oboje, naš interni tim dizajnera može sve to spojiti u zapanjujući izgled – s bojama, uzorcima, slovima, i slikama koje odgovaraju vašoj industriji.

Također možemo stvoriti prilagođene veličine i oblike, koristeći naš CAD / CAM softver, CNC i preciznu opremu za rezanje. To znači da možete dobiti točnu kombinaciju koja vam odgovara i izgleda sjajno. 

Brza i kvalitetna montaža prozorske grafike

Naš profesionalni tim poznat je u cijelom području države po svojoj brzini, znanju, vještinama, svestranosti i uslužnosti. Znamo da se svaka sekunda vašeg radnog vremena računa, zbog čega se trudimo da prilikom montaže ne ometamo vaše svakodnevno poslovanje. 

Kolika je cijena prozorske grafike?

Postoje razne vrste prozorskih grafika te nismo u mogućnosti dati fiksnu cijenu s obzirom da je svaki projekt poseban te su zahtjevi izrade ili montaže drugačiji. Stoga, rado ćemo vam formirati cijenu prozorske grafike prema vašim potrebama, bez ikakvih obaveza. Slobodno nas kontaktirajte putem kontakt obrasca.

Recenzije prozorske grafike Media-Mont

Nisu pronađene recenzije.
Nazovite nas ili kontaktirajte putem obrasca za besplatnu ponudu

Ako želite saznati više o cijenama prozorske grafike, bilo da ste iz Zagreba ili bilo gdje u Hrvatskoj, nazovite nas na telefon 099 477 99 90 ili pošaljite upit putem kontakt obrasca.

Radili smo za