Svjetleće reklame, Digitalni tisak, Totemi, Oslikavanje vozila i izloga, POS i POP oprema
top-logo

3D samostojeća slova

media-mont-logo-light

3D samostojeća slova izvrstan su izbor za prikazati logotip svoje tvrtke. Nudimo mnoštvo vrhunskih opcija prilagođenih za samostojeća 3D slova. Bilo da trebate 3D slova u Zagrebu, Rijeci ili Splitu, Media-Mont je pravi izbor za vaše potrebe.

Istaknite se iz mase prikazivanjem imena ili logotipa vaše tvrtke pomoću samostojećih 3D slova ili brojeva. Odvažan, a istovremeno moderan izgled 3D natpisa povećat će vidljivost vašeg poslovanja eksponencijalno. Media-Mont, kao jedna od vodećih tvrtki za izradu reklama u Zagrebu, pruža usluge stručnog dizajna, proizvodnje i ugradnje 3D samostojećih slova po konkurentnim cijenama.

Izrada 3D samostojećih slova

Ne samo da izrađujemo samostojeća 3D slova za marketing vašeg poslovanja, već izrađujemo različite vrste prikaza slogana ili motivacijskih citata.

Naša 3D samostojeća slova i 3D natpisi mogu se izrađivati u različitim visinama, oblicima i debljinama – u potpunosti prilagodljivi vašim zahtjevima. Po osnovnom tipu, izrađujemo samostojeće 3D slova sa rasvjetom i samostojeće 3D slova bez rasvjete. Izbor je na vama!

Izrada samostojećih 3D slova ili 3D natpisa moguća je od plexyglassa, forexa, aluminija, drva ili inoxa dok bokove plastificiramo u boju po vašoj želji. Kako smo već spomenuli, samostojeća 3D slova mogu biti sa rasvjetom i bez. Ukoliko je vaša želja imati slova sa rasvjetom, to možemo izvesti fluo cijevima, LED diodama ili neonom. LED rasvjetu možemo izvesti na više načina ili prema vašim željama. Opcijonalno, vaša 3D slova mogu imati ugrađeno automatsko paljenje i gašenje slova prema zahtjevu.

najbolje svjetlece reklame Zagreb

Vrste 3D samostojećih slova

U mogućnosti smo napraviti samostojeća 3D slova svih veličina i znakove svih oblika. Bez obzira na korištenu kombinaciju materijala, naša 3D slova kvalitetno su izrađena i sigurno postavljena na lokaciju.
Neki od najboljih primjera 3D samostojećih slova koje izrađujemo uključuju:
reklame media-mont ikona

Zidna 3D slova

Upečatljivog prepoznatljivog izgleda, 3D slova montirana na zid mogu se pričvrstiti na vanjske zidove zgrade i na zidove ureda ili kuće kako bi označila ili ukrasila vaš prostor. Nadalje, upotreba ove vrste punog 3D zidnog znaka privući će veliku količinu dnevnog prometa.

reklame media-mont ikona

Samostojeća slova s distancom

3D slova distancirana od zida prema dogovoru odaju dojam lebdenja stvarajući dinamične, zanimljive svjetlosne efekte. Koristeći metalne odstojnike, dodajemo efekt dodatne dubine natpisa, poboljšavajući vidljivost.

reklame media-mont ikona

Krovna 3D samostojeća slova

Izuzetno popularno za maloprodaju, natpisi na krovu jedno su od najvidljivijih rješenja za reklamiranje u tvrtkama. Bilo da su postavljeni na jaki metalni okvir ili na zidove, krovna samostojeća 3D slova daju efekt maksimalne moguće izloženosti vaše tvrtke.

reklame media-mont ikona

3D slova drugih namjena

Samostojeća slova mogu biti prijenosna i idealna za postavljanje na prijem ili recepciju tvrtke. Dostupna su u mnoštvu stilova i tipova, od logotipova, smjerokaza i slično. Ova samostojeća 3D slova mogu se izraditi u bilo kojoj potrebnoj veličini, boji ili fontu. Zabavan, a sofisticiran izgled je zajamčen!

Prednosti 3D samostojećih slova

  1. Sofisticirani izgled
  2. Idealno za brendiranje interijera
  3. Vidljivost s velikim utjecajem
  4. Upadljiv i lak za čitanje
  5. Lako se održava
  6. Ekološki prihvatljivo

Samostojeća 3D slova Media-Mont

Samostojeća slova su idealno riješenje koje gotovo svi vlasnici tvrtki u manjim i većim gradovima poput Zagreba žele imati kao glavni vizualni identitet. Bez obzira imate li trgovinu, salon, obrazovnu ili medicinsku ustanovu, hotel, restoran itd, naša 3D samostojeća slova izgledaju sjajno na ili unutar vašeg objekta. Proizvodnju 3D samostojećih slova izvodimo u vlastitom proizvodom pogonu, opremljenjim vrhunskim CNC strojevima, laserima, savijačicama metala te opreme za modeliranje plexyglassa. U kombinaciji s našom uslugom digitalnog tiska, u mogućnosti smo kombinirati razne tehnologije kako bi vaša 3D slova zasjala u punom sjaju!

Materijali izrade 3D slova

Kao i za bilo koji drugi proizvod, Media-Mont koristi samo najbolje materijale renomiranih proizvođaća za izradu samostojećih 3D slova ili natpisa. Vaša slova mogu biti od inoxa, mesinga, plexyglassa sa direktnom rasvjetom, bočnom rasvjetom, indirektnom rasvjetom ili pak bez rasvjete. Na sva 3D samostojeća slova i 3D natpise dajemo garanciju te u cijenu uključujemo i montažu.

Montaža i servisiranje 3D slova

Općenito, velika 3D samostojeća slova i 3D natpisi montiraju se obično na pročelja zgrada, na krovove ili unutar objekta. Media-Mont ima iskustva sa svim vrstama montaže neovisno o visini objekta ili lokaciji. Ovakve reklame ne zahtjevaju nikakvu posebnu njegu ili održavanje, samo povremeno čiščenje. Naš tim profesionalnih montera učinit će postupak instalacije 3D slova ili natpisa glatkim i lakim bilog gdje u Zagrebu ili bilo gdje u Hrvatskoj.

Kolika je cijena 3D samostojećih slova?

Cijena 3D samostojećih slova ili 3D natpisa ovisi o njihovoj veličini, načinu rasvjete te mnogim drugim faktorima. Za precizniju informaciju o cijeni 3D samostojećih slova, kontaktirajte nas putem kontakt obrasca ili nas nazovite. Radimo na području Zagreba i cijele Hrvatske.

Recenzije naših 3D samostojećih slova

Nisu pronađene recenzije.
Nazovite nas ili kontaktirajte putem obrasca za besplatnu ponudu
Ako želite saznati više od bilo kojoj vrsti 3D samostojećih slova, bilo da ste iz Zagreba ili bilo gdje u Hrvatskoj, nazovite nas na telefon 099 477 99 90 ili pošaljite upit putem kontakt obrasca. Objasnit ćemo vam sve što vas zanima o 3D slovima i natpisima, cijenama 3D slova, prednostima i još mnogo toga. Dostupni smo i za održavanje i popravak 3D samostojećih slova.. Nazovite nas ili pošaljite poruku da biste saznali više.

Radili smo za