Svjetleće reklame, Digitalni tisak, Totemi, Oslikavanje vozila i izloga, POS i POP oprema
top-logo

Panaflex reklame

media-mont-logo-light

Panaflex reklame ili Panaflex Light box reklame su zapravo veliki reklamni displayi i spadaju u grupu velikih reklama. Ova vrsta reklama privući će pozornost i noću i danju. Ove iznimno velike reklame idealne su za postavljanje na trgovačke centre, velike hale ili na bilo koji drugi objekt koji to prostorom dopušta.

Media-Mont izrađuje Panaflex reklame po najvišim standardima, te garantiramo da će vaša Panaflex Light box reklama privući dovoljnu pozornost potencijalnih kupaca. Panaflex reklame spadaju u grupu svjetlećih reklama, a osim svoje veličine odlikuju se i dugotrajnošću.

Izrada Panaflex reklama

Media-Mont je potpuno opremljen za samostalnu izradu Panaflex reklama. Ove reklame izrađene su od aluminijske konstrukcije gdje je lice reklame PVC backlight platno ili translucentna folija. Na PVC platno apliciramo digitalni tisak bilo kojeg sadržaja.

Unutrašnjost panaflex reklame osvjetljavamo fluo cijevima ili LED modulima, ovisno o vašim željama. Panaflex reklame izrađene od PVC backlight platna imaju izuzetno veliku moć prosvjetljavanja sa jakim tonovima boja.

Svjetleće reklame Zagreb
najbolje svjetlece reklame Zagreb

Zašto odabrati panaflex reklamu

Iz mnoštva reklama teško se je odlučiti koja vrsta reklame će najbolje odgovarati vašem poslu. I često pitanje koje si vjerojatno postavljate je “Trebam li skuplju ili jeftinu reklamu?” Odgovor na to pitanje ćemo prepustiti vama, a kakva god bila vaša odluka, Media-Mont će napraviti bilo koju vrstu reklame po vašoj želji. Pa kada se odlučiti za panaflex light box reklamu?

Ukoliko želite da veliku, zaista veliku reklamu kojom jasno želite označiti svoje prodajno mjesto ili tvrtku a pri tom želite imati oslikanu posebnu grafiku, tada je pravi izbor panaflex reklama.

Njome ćete sigurno privući svu pažnju koju želite!

 

Prednosti panaflex reklama

  1. Garantirano dobra vidljivost
  2. Mogućnost printanja bilo kakve grafike na platno
  3. Veliki raspon upotrabe
  4. Štedljivost energije (LED moduli)
  5. Brza montaža
  6. Višegodišnja otpornost na razne vremenske uvjete

Panaflex Reklame Media-Mont

Media-Mont panaflex reklame zasigurno su odličan način da vaš proizvod ili usluga bude primjećena, čak iz daljine. Izrada panaflex reklama u kod nas je brza i kvalitetna, što dokazuje količina već napravljenih reklama za naše sretne klijente. S našim timom nemate se o čemu brinuti, od pripreme do montaže, sve obavljamo sami, bez obzira na lokaciju.

Kvalitetni dijelovi i konstrukcija panaflex reklama

Za svaku panaflex light box reklamu koristimo najtrajnije materijale, vodootporne spojeve, elektroničke dijelove po najvišim standardima kako bismo osigurali sigurnost i pouzdanost vašeg vrijednog vizualnog identiteta. Zahvaljujući našim modernim printerima za tisak velikog formata, platno na vašoj reklami će godinama imati isti blistav sjaj kao i prvog dana.

Brza, kvalitetna montaža

Montaža panaflex reklama ne predstavlja nikakav problem za naš monterski tim. Montirat ćemo vašu panaflex reklamu na bilo koju lokaciju i na bilo koju visinu. Opremljeni smo za sve vrste radova na bilo kojoj lokaciji.

Naš marljivi, pedantni monterski tim ima iskustva s velikim brojem lokacija i montažom panaflex reklama na području Zagreba i cijele Hrvatske. Ponosimo se svojom ljubaznošću i profesionalnošću i postavit ćemo vašu novu reklamu s minimalnim smetnjama vašem svakodnevnom poslovanju.

Kolika je cijena panaflex reklama?

Cijena panaflex reklama kreće se od 1300kn+PDV po m2, no to je samo okvirna cijena. Da bi saznali točnu cijenu ili zatražili ponudu za panaflex reklame, kontaktirajte nas putem kontakt obrasca ili nas nazovite na broj telefona 099 477 99 90. Sa zadovoljstvom ćemo vam odgovoriti na sva pitanja i nadamo se budućoj suradnji!

Recenzije naših svjetlećih reklama

Nisu pronađene recenzije.
Nazovite nas ili kontaktirajte putem obrasca za besplatnu ponudu
Ukoliko vas zanima više informacija o panaflex reklamama, nebitno jeste li iz Zagreba ili bilo kojeg drugog grada, nazovite nas na telefon 099 477 99 90 ili pošaljite upit putem kontakt obrasca. Dostupni smo i za održavanje i popravak panaflex reklama ako je vaša trenutna reklama oštečena ili dotrajala s godinama. Nazovite nas danas da biste saznali više.

Radili smo za