Svjetleće reklame, Digitalni tisak, Totemi, Oslikavanje vozila i izloga, POS i POP oprema
top-logo

Rotirajuće “Roto” reklame

media-mont-logo-light

Ako želite privući pozornost na zanimljiv način, odaberite rotirajuću reklamu. Roto reklame imaju mogućnost prikaza sa više strana te količina informacija koju želite pokazat, može biti veća. Media-Mont je u mogućnosti izraditi bilo koju veličinu, tip ili oblik roto reklame. Uz roto reklame, prema narudžbi možemo izraditi i roto toteme, logotip vaše tvrtke ili bilo koji drugi predmet montiran na rotirajuće postolje.

Vaša reklama je ono što vas predstavlja, i zasigurno želite biti predstavljeni u najboljem svijetlu. Uz sve druge vrste svjetlećih reklama, roto reklame se zasigurno izdvajaju svojom posebnošću i nerijetko veličinom.

Izrada rotirajućih reklama

Iako su velike roto reklame možda malo manje tražene zbog specifičnosti montaže koja se občno postavlja na vrh zgrade ili platoa, jednako smo u mogućnosti proizvesti male roto reklame idealne za ulične poslovne prostore ili prostore u trgovačkim centrima.

U Zagrebu smo izradili mnoštvo atraktivnih roto reklama, neke od njih pogledajte u našoj galeriji.

U našem vlastitom pogonu, u mogućnosti smo izraditi roto reklame svih veličina i oblika, ovisno o vašim potrebama. Roto reklame izrađujemo vlastitim alatom te će naš stručni i uigrani tim pronaći rješenje za svaki vaš zahtjev, koliko god kompliciran se činio. Ukoliko vam lokacija dopušta, roto reklama je idealan izbor za prezentiranje vaše tvrtke.

Svjetleće reklame Zagreb
najbolje svjetlece reklame Zagreb

Rotirajuće reklame

Roto reklame konstrukcijski su jake i ovisno o veličini relativno teško, prvenstveno zbog sporohodnog ali jakog motora u postolju reklame. Konstrukcijski, roto reklame izvedene su od čeličnog kostura te aluminijskih bočnih stranica koje mogu biti plastificirane u bilo koju boju. Lica roto reklama nemoraju nužno biti jednaka. Svako lice može imati svoj poseban natpis, pa tako dvije suprotne strane mogu sadržavati vaš logo, dok druge dvije usprotne strane mogu imati natpis vaše tvrtke.

Kada odabrati rotirajuću reklamu

Osim kada želite ostaviti odvažan dojam, rotrirajuće reklame ulaze u izbor kada želite na poseban način prenjeti više informacija. Rotirajuća reklama može sadržat vaš logotip, slogan ili nešto treće.
reklame media-mont ikona

Manje rotirajuće reklame

Manje rotirajuće reklame često montiramo na pročelja zgrada u pješačkoj zoni zbog odlične vidljivosti. Montiraju se na nosač te ih možemo izraditi u raznim oblicima.

reklame media-mont ikona

Veće rotirajuće reklame

Veće rotirajuće reklame obično se montiraju na krovove zgrada, premda nije pravilo. Uglavnom, lokacija na kojoj se planira montirati obično nije nadohvat ljudske ruke.

Prednosti rotirajućih reklama

  1. Upečatljiv 3D izgled
  2. Kreativno rješenje
  3. Vidljivost iz velikih daljina
  4. Mogućnost izbora fluo ili LED rasvjete
  5. Lako se održava
  6. Izrada u raznim oblicima

Rotirajuće reklame Media-Mont

U Media-Montu, rotirajućim reklamama pridajemo posebnu pozornost. Konstrukcijski su zahtjevnije od običnih svjetlećih reklama te je izrada isto malo zahtjevnija, ovisno o veličini i obliku roto reklame. Izrađujemo ih isključivo prema vašem zahtjevu i rado ćemo vam sugerirati načine na koji bi mogli poboljšati izgled te ćemo uvijek prije izrade izvidjeti lokaciju na kojoj se montira kako bi mogli osigurati da vaša roto reklama bude sigurna i dugotrajna.

Od čega izrađujemo rotirajuće reklame

Rotirajuće reklame izrađujemo od metalne konstrukcije, aluminijskih ili PVC okvira te je lice najčešće plexyglass presvučen folijom. Ako se radi o kockastim rotirajućim reklamama, lice je moguće napraviti i od prorezanog aluminija. Koristimo kvalitetne rotirajuće motore za dugovječan rad, spojevi su vodootporni te su konstrukcijski naše reklame čvrste i sigurne. Media-Mont svoju proizvodnju rotirajućih reklama temelji na 15-godišnjem iskustvu te sa zadovoljstvom možemo reći da smo izradili neke od najkompliciranijih oblika roto reklama.

Servisiranje i montaža rotirajućih reklama

Ukoliko se radi o velikim rotirajućim reklamama na specifičnim lokacijama, prije izrade, izaći ćemo “snimiti” lokaciju kako bi konstrukciju reklame mogli prilagoditi lokaciji. Za male rotirajuće reklame koje se montiraju na pročelja zgrada, često nisu potrebne inspekcije lokacije jer su obično lagane i teže ili veće od display reklama.

Kolika je cijena rotirajućih reklama?

Cijena rotirajućih reklama ovisi o njihovoj veličini, obliku i materijalima izrade. Još jedan faktor koji utječe na cijenu je i način rasvjete rotirajuće reklame koji može biti izveden LED rasvjetom ili fluo rasvjetom. Za više informacija kontaktirajte nas putem kontakt obrasca ili nas nazovite.

Recenzije naših roto reklama

Nisu pronađene recenzije.
Nazovite nas ili kontaktirajte putem obrasca za besplatnu ponudu
Ako trebate više informacija o rotirajućim reklamama, bilo da ste iz Zagreba ili bilo gdje u Hrvatskoj, nazovite nas na telefon 099 477 99 90 ili pošaljite upit putem kontakt obrasca. Odgovorit ćemo vam na sva pitanja te vam sugerirati najbolja moguća rješenja za vaše potrebe. Dostupni smo i za popravak i održavanje rotirajućih reklama. Nazovite nas ili pošaljite poruku da biste saznali više.

Radili smo za