Svjetleće reklame, Digitalni tisak, Totemi, Oslikavanje vozila i izloga, POS i POP oprema
top-logo

POS i POP oprema Zagreb

media-mont-logo-light

Izrada POS i POP opreme u Media-Montu garantira unaprjeđenje vaše prodaje. Ako ste poduzetnik, vlasnik trgovine ili potrošač, možda neznate razliku između POP (mjesto kupnje) i POS (prodajno mjesto). Čak se i danas o ovom polju prodaje referira na “store merchandising”, no to je stvar prošlosti. Vaša promotivna strategija prodaje uključuje različite elemente POP i POS opreme.

Bitno je da shvatite osnovnu razliku između POS i POP programa kako bi znali kako ih najbolje iskoristiti. Nikada nemojte pretpostaviti da ako potrošač vidi jedan vaš POP display, da je kupnja za njega odlučena. Kupnja nije završena dok kupac ne plati proizvod na blagajni. U našoj ponudi POS i POP opreme, imamo sve kako bi osigurali da kupac završi kupnju.

POS i POP displayi i oprema

Danas se prodajno mjesto (POS) uglavnom odnosi na hardver i softver koji se koriste za obradu elektroničke prodajne transakcije i ažuriranje stanja zaliha. POP se odnosi na bilo koju promociju koja se dogodi unutar trgovine, a mogla bi se odnositi i na promociju koja se dogodi putem SMS-a i upotrebe mobilnog telefona dok su potrošači u trgovini.

POP displayi mogu privući kupce promotivnom ponudom. POS displayi i oprema u blizini blagajne potiču impulzivne kupnje. POP oprema bitna je za predstavljanje novih proizvoda i ograničene vremenske ponude proizovda. POP oprema također može pomoći u slanju poruke kupcima o vašem proizvodu.

Bilo da vaše potrebe uključuju POP display opremu ili nešto dugoročnije, možemo vam pomoći u dizajniranju i izradi unutarnjih POP elemenata koji će privući pažnju kupaca. Radeći sa trgovačkim lancima već dugi niz godina, možemo vam pružiti jedinstveni uvid za vašu promocijsku strategiju u trgovini.

Svjetleće reklame Zagreb
najbolje svjetlece reklame Zagreb

Kreativni POS i POP materijali

Sada je pravo vrijeme da isprobate nove POS i POP materijale i opremu u trgovini koja će doista dodati vrijednost iskustvu kupca.

Izrađujemo niz POS i POP opreme od raznih materijala, od malih POS displeja za vodeće robne trgovačke lance u Zagrebu, do raznih dijelova u sustavu prostora supermarketa ili manjih trgovina, banaka i slično.

Izrada POS i POP opreme u Media-Montu između ostalog uključuje:
reklame media-mont ikona

Promo oprema

Promo pultovi ili info stalci su odlično rješenje za promoviranje proizvoda pri predstavljanju ili za razne događaje poput festivala ili sajmova. Izrađujemo POS i POP opremu prema vašim željama a neke najpopularnija promo oprema uklučuje A-stalke, A-Boardova, okvire, stalke za letke i slično.

reklame media-mont ikona

POS i POP oprema za prezentacije

Uz mnoštvo druge prezentacijske opreme, izrađujemo sve što vam je potrebno za promociju vašeg proizvoda.

reklame media-mont ikona

Plexy POS i POP proizvodi i stalci

Plexy je sve popularniji u današnjoj uporabi i svoje mjesto nalazi u mnogim vrstama prezentacijske opreme. Media-Mont izrađuje stolne info stalke, regalne stalke, plexy natpise za blagajne, plexy POP i POS opremu za trgovine te zaštitu od Covid-19 za blagajničke ili bankovne pultove i slične primjene.

POS i POP oprema za vaše poslovanje

  1. Izrada POS/POP opreme prema zahtjevu
  2. Izvrsno rješenje za impulzivnu kupovinu
  3. Izrađujemo POS i POP od više vrsta materijala
  4. Jednostavna montaža
  5. Kvalitetna izvedba
  6. POS i POP oprema za trgovine, banke, restorane, trgovačke centre.

Media-Mont POS i POP materijali

Oznake na prodajnom mjestu (POS) i oznake na mjestu kupnje (POP) dio su marketinšog, ponekad i sigurnosnog segmenta trgovine, banke ili nekog drugog prodajnog ili uslužnog objekta. Pomoću naše POS i POP opreme možete predstaviti novi proizvod ili uslugu, predstaviti sezonske promocije.

Naši POP displayi podižu vaš prodajni prostor vizualno dok u isto vrijeme njima privlačite kupce. Reklamne police dokazano imaju utjecaj na ponašanje potrošača u trgovini i povečavaju ukupnu potrošnju kupca. POS i POP materijale možemo proizvesti u raznim oblicima i u raznim materijalima ili kombinaciji materijala.

POS i POP oprema sa LED osvjetljenjem

Gotovo svu promotivnu opremu možemo osvijetliti. Ovisno o tipu proizvoda, rasvjeta može biti direktna ili indirektna. Za osvjetljanje POS i POP opreme koristimo LED rasvjetu.

Montaža POS i POP opreme

Ova vrsta promotivnog materijala u rijetkim slučajevima zahtjeva specijalnu montažu, no ukoliko lokacija na kojoj će POP ili POS display biti izložen zahtjeva montažu, bez problema ćemo montirati prema vašim zahtjevima.

Kolika je cijena POS i POP opreme?

POS i POP oprema podrazumjeva grupu različitih proizvoda, od polica, stalaka, blagajničkih ili bankovnih pultiva itd. Isto tako, može biti izrađena u raznim dimenzijama ili materijalima. Trebate li cijenu za POS i POP opremu, ili ponudu, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt stranice.

Recenzije naših svjetlećih reklama

Nisu pronađene recenzije.
Nazovite nas ili kontaktirajte putem obrasca za besplatnu ponudu
Ukoliko imate dodatnih pitanja o POS i POP opremi i šta sve možemo izraiti za vas, nazovite nas na 099 477 99 90 ili pošaljite upit putem kontakt obrasca. Nazovite nas ili pošaljite poruku da biste saznali više.

Radili smo za